Inviterer til 3. juledagsfest

– Det blir høy allsangfaktor

3. juledag er et synonym for fest i Namsos. Namsos Allstars lover trøkk og god stemning under årets 3. juledagsfest i NTE Arena.

LOVER GOD STEMNING: Ronny Grannes (fra venstre), Eirik Engan, Eskil Brøndbo og Daniel Viken i Namsos Allstars inviterer til nok en 3. juledagsfest i NTE Arena. FOTO: BJØRN Tore NESS 

arkiv

NAMSOS: Selv om Bjarne Brøndbo for andre året på rad har pause fra 3. juledagsfesten i NTE Arena, betyr det ikke at det blir dårlig stemning. Tvert imot, kan gjengen bak arrangementet bekrefte.

– Det er Namsos Allstars som er grunnstammen for festen, og etter at Bjarne startet tradisjonen på After Eight, er dette 17. året på rad at vi inviterer til 3. juledagsfest, forteller Eirik Engan.


Lokale artister deltar

600 billetter er lagt ut for salg, og i fjor ble alle billettene solgt ut. Nå håper gjengen bak arrangementet på nok en suksess.

– 3. juledag er jo en merkedag for fest og god stemning i Namsos. I tillegg til Namsos Allstars har vi også invitert en del venner og bekjente av oss til å spille, forteller Ronny Grannes.

– Kan dere røpe noen av gjestene som kommer?

– Vi må neste holde noen av gjestene litt hemmelige, men jeg kan nevne min gamle bandkamerat, Stein Arve Årseth – alias Igor Pjolter. Han kommer for å synge et par låter på russisk, og det er jo alltid en slager, forteller Grannes.

Ellers får gjengen også besøk av Christian Klykken, Chand Torsvik og Børge Rømma med kona Vibeke – eller Becca som er hennes artistnavn.

– Det hadde vært topp om Rømma hadde spilt noe Elvis, smiler Daniel Viken.


Variert program

Namsos Allstars lover et bredt spekter i kjente og kjære låter, og kommer til å starte kvelden med noen rolige og akustiske innslag.

– Vi må jo så klart avslutte på topp, så vi gjemmer høydepunktene til slutt, sier Eskil Brøndbo.

– Dette er jo ei fin anledning for folk som er heime på jule- ferie å møte kjentfolk. Det skal være artig og et samlingssted for alle feststemte namdalinger, legger Eirik Engan til.

Tradisjonen med 3. juledagsfest startet med Bjarne Brøndbo på After Eight for 17 år siden. Deretter ble festen arrangert i Namsoshallen et par år, før de flytta arrangementet til NTE Arena.

– Vi kommer til å pynte salen slik at det ser ut som et slags forsamlingshus. Det blir både levende lys og generelt god stemning, sier Engan.


Hitparader i kø

Det feststemte namdalinger får servert 3. juledag blir en blanding av gamle Namsos-slagere, men også nyere musikk.

– For å nevne noen artister, så blir det jo musikk fra Åge Aleksandersen, D.D.E., Terje Tysland og Prudence – men vi kommer også til å spille nyere Namsos-musikk, forteller Viken.

I tillegg til Viken, Brøndbo, Grannes og Engan, består Namsos Allstars av Terje Tranaas på tangenter og Ola Liljefjell på bass.

– Vi håper så mange som mulig tar turen, oppfordrer gjengen.