«Nei, nei, nei»

- Vidar virker som en oppegående mann. Da forstår jeg ikke at han kan ta til ordet for legalisering av hasj, skriver Morten Mørkved.
arkiv

Leste Vidar Strøm Tingstad sitt innlegg

på NA nett. Vidar virker som en oppegående mann. Da forstår jeg ikke at han kan ta til ordet for legalisering av hasj.
 

Tingstad har tydeligvis ikke hatt en rusmisbruker i hus. Han kan heller ikke ha sett hva narkotiske stoffer gjør med mennesker. Ikke bare misbrukeren, men mor, far, søsken, kjæreste, tanter, onkler, øvrig familie og venner. Tingstad har nok ikke opplevd å ligge våken natt etter natt, å tenkt på hva gjør poden. Tingstad har nok heller ikke stått i døra å tatt imot poden, fullstendig neddopa. Tingstad er heldig. Han slipper å ta valget, skal jeg være glad for at du kommer hjem, eller forbanna for hva du gjør mot deg selv og andre. Tingstad har nok heller aldri hatt en langer på døra, som vil ha penga sine. Han har nok heller aldri fått hjem poden fullstendig skambanka, fordi han ikke klarer å betale gjelda si. Tingstad har nok heller aldri måttet sitte time etter time i telefon med helsevesenet og ordensmakten i et desperat forsøk på å få hjelp. 

Alt dette for en ufarlig «joint» i gode venners lag. For, det var der det startet.

Nei, nei, nei Tingstad. Du er ikke forut din tid! Som en voksen mann, burde du heller kjempet for strengere straffer, bedre avrusningstilbud og mye mere forbyggende arbeid ute i ungdomsmiljøene. Så kunne du også slått et slag for en strengere alkohol politikk. Først da er forut din tid. 

God Jul