Romjula på kino

Bli med Solan og Ludvik på nye eventyr i filmen «Solan og Ludvik – Herfra til Flåklypa»

Flåklypa: Reodor, Ludvik og Solan er tilbake i en ny fartsfylt og spennende film. 

Dramatikk: «In The Heart of The Sea» forteller om hendelsen som inspirerte Herman Melville til å skrive Moby-Dick 

arkiv

NAMSOS: Kinoprogrammet i romjula er preget av norgespremierer. Foruten «Star Wars: The Force Awakens» har alle filmene norgespremiere.

Når kinoen starter opp 26. desember er hele Norges Solan og Ludvik først ut.

Solan, Ludvig og Reodor er tilbake i et fartsfylt eventyr for hele familien. Endelig skal det avgjøres hvilken bygd som er best, Flåklypa eller Slidre. Øvelsen er det tradisjonsrike Osteløpet, og optimisten Solan er Flåklypas representant.

«Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa» blir den andre animasjonsfilmen fra Maipo Film og Rasmus A. Sivertsen med handling fra Kjell Aukrusts Flåklypa-univers.

Neste film ut er «In The Heart of The Sea». I New England vinteren 1820, blir hvalfangerskuta Essex angrepet av noe som ingen trodde kunne være mulig: en hval av mammut-størrelse og vilje, med en nesten menneskelig sans for hevn. Denne maritime katastrofen inspirerte Herman Melville til å skrive romanen om Moby-Dick. Men Moby-Dick er bare halve fortellingen.

Så kommer «En mann ved navn Ove». 59-åringen Ove er nabolagets hissigste ordensmann, som for noen år siden ble kastet ut som styrer av borettslaget. Men det gir Ove blanke i og styrer fremdeles med jernhånd over fellesarealene.

Storfilmen «Joy» er inspirert av den legendariske businesskvinnen Joy Mangano, en oppfinner og entreprenør som grunnla en mektig familiebedrift og imperium. Filmen er nominert til tio Golden Globes.

Over 259.000 har allerede sett «Star Wars: The Force Awakens», og enda flere skal det bli når den fortsetter på Namsos kino.