Mye å velge i for idrettsinteresserte i romjula i Namdalen

Rikt sportstilbud

Her får du en oversikt over hvor og når du kan trimme resten av romjula.

4. JULEDAG: 116 deltakere er påmeldt til det tradisjonsrike Blodslitet i Gronghallen 4. juledag. Ingrid Småvollan fra Grong (bildet) er blant deltakerne i stevnet. 

4. JULEDAG: Ribbecup i volleyball i Namsos. 

4. JULEDAG: NA julecup i Namsos. 

5. JULEDAG: NA julecup i Namsos. 

4. JULEDAG: Romjulsstevne i skyting på Skage med 89 deltakere. 

arkiv

NAMSOS: Etter flere dager med fet mat og god drikke - bugner det av idrettstilbud for både aktive og mosjonister i Namdalen. Vi har samlet arrangementene vi har fått oversikt over som skjer de siste dagene av romjula.

4. juledag

Fotballcup

NAMSOS: Det som er det største idrettsarrangementet i Namdalen i romjula er NA julecup i Namsoshallen.

Cupen fordeler seg over to dager, og starter 4. juledag. I år er det rekordmange 132 lag som er påmeldt.

Den tradisjonsrike fotballcupen har i mange år samlet venner og familie til uhøytidelig fotballmoro i Namsoshallen. Men aldri så mange som i år.

– 2014 var også et rekordår for oss, men årets påmelding overgår fjoråret, sier cupsjef Bente Rosset.

Blodslitet i badminton

GRONG: I Grong arrangeres det årlige Blodslitet i badminton 4. juledag. Ei turnering som har blitt arrangert i over 25 år. Totalt er 116 påmeldt til årets turnering, og disse representerer ni klubber. Grong stiller imponerende 62 deltakere, men også Gullvikmoen stiller anseelige 11, mens arrangørene Kolvereid har sju deltakere. Verdal imponerer med hele 18 deltakere.

Deltakerne kommer fra Herøy i nord til Kristiansand i sør. Det sistnevnte har sin naturlige forklaring i at Grong-jenta Synne Lund studerer der, og har skiftet klubb. Hun er heime i jula og spiller turnering på heimebane.

Ribbecup i volleyball

NAMSOS: Mens fotballen ruller i Namsos - er det også muligheter til å spille ribbecup i volleyball 4. juledag - også det i Namsoshallen. Her har man 18 påmeldte lag, til ei ganske så uhøydelig turnering.

Romjulsstevne i skyting

OVERHALLA: På Skage er det blitt tradisjon med romjulsskyting 4. juledag – i år går stevnet for fjerde gang.

– Det er 89 påmeldte til stevnet, sier leder i Nordre Skage skytterlag, Ove Sæternes.


5. juledag

NAMSOS: Julecupen i fotball i Namsoshallen ruller videre. Denne dagen med seniorklassene. Dette er utvilsomt den turneringa det også ligger mest prestisje å hente heim seieren i.


6. juledag

FLATANGER: I Flatanger skal det kjempes om heder og ære på fotballbanen med julecup 6. juledag.

– Vi har allerede seks påmeldte lag, ei forhåndspåmelding bedre enn noen gang, sier arrangør Lars Haagensen som inviterer alle til en trivelig dag i Flatanger-hallen.