Steffen Iversen fant nettmaskene på NA julecup

På en av sine første avslutninger, fant Steffen Iversen (39) nettmaskene for Skage under NA julecup.

SCORET: Steffen Iversen dro av to forsvarsspillere og satte ballen kontant i nettet da Skage møtte Bondelaget i gruppespillet i julecupen.  Foto: Pål Morten Skaret

arkiv

NAMSOS: - Jeg kjenner at det har blitt mye god mat og drikke i jula, men dette er artig, sier Iversen til NA etter at han satte inn 2-0 mot Bondelaget, i en kamp Skage til slutt vant 3-0.

Det etter at de åpnet turneringa med 0-1-tap for Pageturner.

Tilfeldigheter

Skage skulle opprinnelig ikke delta i julecupen i Namsoshallen, men da et lag trakk seg fra, steppet Skage inn. Med tidligere Rosenborg-spiller og utenlandsproff Steffen Iversen på laget.

LES OGSÅ:

Steffen Iversen stiller på julecupen tirsdag

Da et lag trakk seg fra julecupen, steppet Skage inn. Med tidligere Rosenborg-spiller og utenlandsproff Steffen Iversen på laget.


- Jeg er glad for at vi er med. Spesielt moro å ha med Iversen på laget. Det gir noe ekstra, sier Skage-spiller Vegard Brattberg.

Feiret jul på Høylandet

Arnt Flaat, som er mangeårig kompis med den tidligere Rosenborg-spilleren, har feiret romjula sammen med Iversen på familiehytta på Høylandet i romjula. Et barbesøk i Namsos 3. juledag, endte med at de fant fram fotballskoene 5. juledag.

LES OGSÅ:

NA julecup 2015

Se bilder fra julecupen i Namsoshallen her!


- Dette var ikke planlagt, men da spørsmålet kom opp, var Steffen positiv. Så her er vi, smiler Flaat før de spiller den siste kampen i gruppespillet mot Kolvre dart og futsal, som Skage vant 2-1 etter scoring av Iversen, og Jan Egil Brattberg.

PS! Alle resultatene fra cupen finner du her