Fikk hele salen til å plystre med

Nyttårskonserten til Namsos musikkorps resulterte i trampeklapp og et stort ønske om mer.
arkiv

NAMSOS: Ikke mange korps kan skryte på seg å få 300 publikummere til å plystre med på marsjen «On the Mall» av Edwin Franko Goldman. Namsos musikkorps er nok ett av få korps som kan gjøre nettopp det.

Med gjester som Rita Eriksen, vinneren av stjernekamp og mangeårig artist, samt «Kor i Namsskogan» ville det ikke vært en overraskelse om årets nyttårskonsert ble en suksess.

Konserten ble absolutt en suksess, men ikke bare på grunn av gjestene. Mye på grunn av korpset og den opplevelsen de ga publikum denne lørdagskvelden. Gjestene fortjener sin dose ros de også.

Nyttårskonserten må kunne sies å være en totalpakke av en konsert. Du har de klassiske stykkene som både kan røre ved deg og også gjøre deg full av energi, så har du gospelsang som gjør at du setter deg litt tilbake, tenker noen tanker og får en ro over deg som er god å kjenne på. Deretter har du selve rosina i pølsa, Rita Eriksen. Som serverer alt fra kjærlighetslåter og Prøysen-klassikere til upbeat soul. Alt servert i en totalpakke som resulterte i trampeklapp og et ønske fra publikum om at konserten skulle vare noen låter til.