Bandwagon-vinnerne slipper ny singel ved midnatt

Snikhør på hva løvetennene fikk til i studio i Namsos

Her kan du høre hva vinnerne av Bandwagon fra 2014, The Dandelion Deadbeats, fikk ut av premieoppholdet sitt i studio sammen med superprodusent Ollie Olsson i Rock City i Namsos.

GOD STEMNING: Produsent Ollie Olsson fant tonen med Bandwagon-vinnerne The Dandelion Deadbeats i Namsos. Nå kan du høre resultatet. Bandet bak fra venstre: Kristian Langøen, Jarle Skavhellen, Andre Faugstad og Jon Erik K. Øien. 

arkiv

Gjengen fra Bergen tilbrakte flere dager i studio i Rock City, sammen med superprodusent Ollie Olsson, Eivind Berre fra D.D.E. og tekniker Olav "Laffen" Selnes.


Etter en svipptur innom Robert Hadley i L.A. for en siste finjustering er den første låta nå klar  - "Waiting For The Thunder". Den blir sluppet på iTunes, Spotify og Tidal midnatt - men Dandelion Deadbeats har gitt NAs trofaste lesere og alle Bandwagon-fans en aldri så liten før-premiere! Klikk på linken lengre ned for å høre resultatet!

  • Les mer:

    Ollie Olsson: – What's not to like?

    Rett fra Los Angeles til Namsos og Rock City. Stjerneprodusent Ollie Olsson begynner å bli smått vant med å jobbe med Bandwagon-artister.

     

Låten "Waiting for the Thunder" er en varm og småmelankolsk låt som ser tilbake på et trøblete kjærlighetsforhold, ifølge løvetennene selv.

Eivind Berre selv er veldig begeistret over resultatet.

- Dette har potensiale til å bli en virkelig hit, mener D.D.E.-bassisten. Låta er den første som slippes fra en kommende EP med fire låter.
Dandelion Deadbeats vant finalen i 2014, og har fått et virkelig løft i karrieren etter det. Fra å være omtrent ukjente gikk de til opptreden under Norwegian Wood-festivalen, på Gramo Underwood-scenen, og nå har de flere tilbud om spilleoppdrag enn de kan håndtere.


Den siste Bandwagon-finalen gikk 12. desember - der var det Screenshot This fra Tromsø og Finnsnes som vant, men Dandelions var tilbake i Namsos og spilte live under finalen. Hele finalen kan du se i videoopptaket under!


Sjekk den siste Bandwagon-finalen  - der Dandelions spilte live!

 

Se løvetennene fra Bergen sine egne inntrykk fra møtet med trønderrockens hovedstad i videoen under!