Viste muskler i «King of the Ring»

Knuste dansk tungvektsmester

Simen Nysæter møtte en av Nordens beste boksere under helgas turnering i Sverige og gikk seirende ut av ringen.
arkiv

Borås: Både namsosing Simen Nysæter og danske Kem Ljungquist Larsen kom til Borås for å vinne turneringa «King of the Ring» i Borås i Sverige. Da de to møttes i ringen ble det hard motstand for begge parter, men Nysæter gikk seirende ut etter å ha slått Ljungquist Larsen 3–0.


En av de beste


– Dansken er en av de beste bokserne i Norden. Å vinne denne turneringa er stort, sier pappa Einar Marius Nysæter som har fulgt engasjert med gjennom helga.

Faren, som tidligere også har drevet aktivt med boksing, er likevel ikke helt fornøyd.

– Simen er litt tung i kroppen etter jula ennå. Han bør være enda mer bevegelig og hurtig for at alt skal være optimalt, forteller han engasjert.

Einar Marius mener sønnen har mange gode kvaliteter som gjør ham til en god bokser, men det er spesielt én egenskap han legger ekstra stor vekt på.

– Simen har et utrolig bra blikk, noe som er enormt viktig i boksing, og det kan ikke trenes opp. Han er en tøffing, og en god bokser.


Mye trening framover


Simen Nysæters mål er å få delta i OL, og timeplanen fram mot OL-kvalifiseringa er hektisk. For å forberede seg på den travle tiden som kommer, vil det bli mye trening fokusert på eksplosivitet for å holde trykket oppe.