Starter nytt treningstilbud

Søstrene fra Jøa tar sats og starter nytt og uhøytidelig treningstilbud for voksne i Ytre Namdal.

Tar initiativ: Elise og Julie Jensen ønsker folk i Ytre Namdal velkommen til å være med på uhøytidelig trening i gymsalen på Fikkan. 

arkiv

KOLVEREID: Søstrene Elise (21) og Julie Jensen (24) vil ta med voksne tilbake til tida med gymtimer, og ønsker folk i Ytre Namdal velkommen til dame- og herretrim.

– Vi bor i Nærøy, men kommer fra Jøa. Der har de et treningstilbud for voksne som vi synes virker veldig gøy, så vi ser for oss å ha det samme opplegget her, sier Elise.


– Åpne for forslag

Etter de skrev om ideen på Facebook, fikk de mange positive tilbakemeldinger. Nå har de skaffet gymsal og er klare for oppstart på mandag.

– Vi møtes i gymsalen i Fikkan flerbrukshus, sier Elise.

– Vi tenker å ha oppvarming med sisten eller kanonball, og så kanskje fortsette med litt ballspill.

De starter opp treningstilbudet for å skape en møteplass hvor voksne kan trene sammen.

– Selv synes vi det er veldig gøy med forskjellig ballspill, men vi ønsker ikke å ha det så seriøst som på et håndballag. Dette blir artig, uhøytidelig trening, sier hun.

Jentene er åpne for ideer om hva de kan gjøre på trening, og sier alle som kommer skal kunne være med på å bestemme aktivitetene.

– Jeg tror mange savner denne typen trening. Vi møtes en gjeng og gjør akkurat det vi selv vil. Vi er åpne for alle forslag.


Håper folk kommer

De ønsker alle over 17 år hjertelig velkommen på mandag, og de er spente på hvor mange som dukker opp.

– Vi er veldig spente, men vi blir fornøyd så lenge vi får inn nok folk til å betale husleia. Noen spurte om hvor mange vi trengte for at vi skulle orke å starte opp, men vi har lyst til dette selv, så vi er med uansett.