Prinsesse på prøve

Elleve år etter at Kari Sofie Brøndbo Fiskum ble skytterprinsesse, jakter hun i år tittelen på nytt.

TILBAKE TIL GAMLE HØYDER? Kari Sofie Brøndbo Fiskum fikk det ikke helt til å stemme under Namsskogan-stevnet i helga, men den tidligere skytterprinsessen er bestemt på at denne sesongen skal hun fortsette å trene målbevisst mot landsskytterstevnet i Målselv. 

arkiv

NAMSSKOGAN: Brøndbo Fiskum fikk tilbake gnisten under landsskytterstevnet i Lesja i fjor. Da bestemte hun seg for å gjenoppta satsinga.


– Gnisten er der fortsatt


Et halvt år senere står hun fortsatt inne for uttalelsene om at hun «nå vil yte mer».

– Gnisten er der fortsatt. Jeg har trappet opp, og skal fortsette med det, sier Brøndbo Fiskum like etter at hun har skutt siste serie for dagen og går ut av standplass.

Klasse 5-skytteren endte til slutt opp på 240 poeng på Namsskogan-stevnet i helga. Det ga henne en sjuendeplass i klasse 3-5.

– Dette var helt ok det, smiler hun idet hun tar av seg skytterjakken.

I fjor deltok hun bare på sju stevner. Denne sesongen er målet langt flere.


Bakken best


– Jeg trener så mye som er praktisk gjennomførbart, sier Fiskum som er pådriver og en viktig del av rekrutteringa i Harran skytterlag.

Fjorårets Estilpris-vinner Hans Bakken viste at han fortsatt har den gode formen intakt, da han vant Namsskoganstevnet i klasse 3-5 med 246 poeng.

Jevnt over ble det prestert flere svært gode resultater på skytterbanen på industriområdet på Bjørhusdal i Namsskogan.

– Det er moro å se at så mange gjør det godt her, sier Randi Karoliussen i Namsskogan skytterlag.

Både eldre rekrutt-skytter Nikolas Øivind Smalås fra Namsskogan leverte 250 - det gjorde også Daniel Gåsbakk, Svein Arne Ivarrud og Jo Peder Svarlien i klasse V65 - samt Tor Skomsvold fra Vemundvik i V73.