Informerer barna om dødsfallet

Like etter klokka halv tre lørdag ettermiddag ble ungene skibakken i Lierne informert om at tiåringen, som ble funnet livløs i snøen etter lek fredag kveld, omkom.

STENGT: Fra klokka 14.30 lørdag vil skianlegget på Holand i Lierne være stengt grunnet krisemøte i forbindelse med dødsfallet. FOTO: STEIN NERVIK  

PÅ PLASS: Politi- og ambulansepersonell var til stede på krisemøtet lørdag ettermiddag.  

TIL STEDE: Politiet var til stede på Holand lørdag formiddag for å informere om at tiåringen, som ble funnet livløs fredag, omkom.  

arkiv

LIERNE: Det har vært normal aktivitet i skibakken på Holand i Lierne lørdag formiddag, med mange unger ute.

Klokka 14.30 ble imidlertid bakken stengt. Det skulle nemlig holdes et krisemøte med ungene som er i skianlegget. De skal ha blitt informert barna om

Tiåring omkom i lekeulykke

Wenche Alexandra Jørgensen Hansen (10) fra Overhalla døde da snøhulen hun gravde falt ned over henne fredag kveld.

som skjedde sent fredag kveld.

- Hvis skianlegget går, vil heller ungene stå i bakken enn å være på krisemøtet, sa Johnny Holand til NA tidligere på dagen.

Flesteparten av familiene har blitt værende i Lierne etter Wenche Alexandra Jørgensen Hansen (10) døde, men det merkes at det er en litt trykket stemning. Mange er veldig opptatte med å være sammen med og ta vare på ungene sine.

Sent fredag kveld var det også mange barn ute og lekte. Flere av dem som var til stede har fortalt at det var månelyst, og veldig klar, fin og lys kveld som gjorde at ungene fikk være oppe lenge.