Snåsamannen med rekordbesøk

Filmen «Mannen fra Snåsa» har gått over all forventning. Bare i åpningshelga hadde over 22.000 kinogjengere sett filmen.

Populær: Filmen «mannen fra Snåsa» er veldig populær om dagen. Her er Joralf Gjerstad og pasient Mira.Foto/Copyright: Speranza Film 

arkiv

SNÅSA: Noe som er den beste åpningshelga for en dokumentar i Norge. Folk sluttet ikke å strømme til kinoene landet over da helga var over. Gjennom hele uka har folk valfartet til kinoen for å se filmen om Joralf Gjerstad. Der får vi et nært innblikk i måten Gjerstad møter dem som kommer for å søke hjelp. Regissør Margreth Olin tok med seg 22 personer til Snåsa under innspillingsperioden på cirka ett år.

Torsdag formiddag var tallet oppe i hele 45.072 besøkende.

– DiCaprio må se seg slått av Joralf i går, selv om «The Revenant» gikk opp i to kopier mer, går i større saler og annonseres på topp på alle kinosider. Vi hadde 8.875 besøkende i går. DiCaprio 7.579, skriver Olin på Facebook torsdag formiddag.