Her er ukas kinoprogram

Rapperen Ice Cube lar musikk være musikk når han nå er tilbake på filmlerretet i komedien «Ride Along 2»

Oppfølger: «Ride Along 2» fortsetter der «Ride Along» slapp, med Kevin Hart og Ice Cube i hovedrollene. Foto: Quantrell D. Colbert 

Drama: «Suffragette – Kampen om friheten» forteller historien om kvinner som kjempet for likeverd. Foto: Steffan Hill 

arkiv

NAMSOS: Fredag er det premiere på komedien «Ride Along 2» i Namsos. Oppfølgeren til suksesskomedien «Ride Along» har Ice Cube og Kevin Hart i hovedrollene.

Denne gangen drar duoen til Miami for å avdekke en smugler-ring, og etterlater seg som vanlig fullt kaos i kjølvannet.

Samme dag er det norgespremiere på filmen «Suffragette – Kampen om friheten», et intenst drama som følger historien om fotsoldatene i den tidlige feministisk bevegelsen, hvor kvinner som kjempet for likeverd med menn, ble forfulgt av en stadig mer brutal stat. Kampen for retten til å stemme ble gjort av arbeidende kvinner som var villige til å miste alt i sin kamp for likestilling.

I Grong viser de søndag animasjonsfilmen «Den gode dinosaur». Den tar for seg spørsmålet; Hva om asteroiden som for alltid forandret livet på Jorda, bommet helt på planeten, og at de gigantiske dinosaurene aldri ble utryddet?

De viser også «Creed» med Sylvester Stallone tilbake som Rocky Balboa. Han er tilbake i bokseringen, men denne gang som trener for erkerivalen Apollo Creeds sønn, Adinos Johnsons trener.