Veldedighetsmiddag med internasjonal standard

– En fantastisk kveld

Ekteparet Tove og Arnulf Bergum er overveldet over responsen på veldedighetsmiddagen som ga et overskudd på 110.000 kroner til stiftelsen Lene Maria for rent vann.

RØRT OVER OPPSLUTNINGA: Ekteparet Arnulf og Tove Bergum er rørt over alle de som stiller opp for å gjøre veldedighetsmiddagen til stiftelsen Lene Maria for rent vann mulig. 

HEKTISK PÅ KJØKKENET: Kokkene Thomas Valø og Martin Flak Trana, fra henholdsvis Buøy Gård og Scandic Nidelven, hadde satt sammen en åtteretters meny av internasjonal klasse. 

arkiv

NAMSOS: – Vi har nesten ikke ord som beskriver godt nok den takknemligheten vi føler for alle de som hjelper oss med å få dette til, sier ekteparet Bergum dagen etter veldedighetsmiddagen.

Overskuddet på 110.000 kroner skal gå til å bygge brønn nummer 11.

– Det er kvelder som dette som motiverer oss til å jobbe videre for stiftelsen, og for å gi folk som trenger det rent vann, sier Tove Bergum.

Fantastisk kveld.

Godt over 100 gjester fikk oppleve noe av det mest fantastiske Namdalen har å tilby både for gane og for øret.

– Den åtteretters middagen som kokkene Thomas Valø og Martin Flak Trana hadde satt sammen holdt virkelig internasjonal standard. Det ble en unik opplevelse for oss alle. Og når det i tillegg er krydret med noen av våre beste artister, så ble det en fantastisk kveld, sier Arnulf Bergum.

Totalpakke som fenger

Det skal noe til å holde folk engasjert ved bordene i over fem timer, men fantastisk mat kombinert med artister som Amanda Kamara, Willys Wonderland og Kent Aune gjorde at timene forsvant uten at noen merket det.

– Dette er artister som ikke bare stiller opp gratis, de ringer for å tilby seg å spille, sier Arnulf.

Bakgrunnen for at ekteparet Bergum og stiftelsen Lene Maria for rent vann står bak en kveld som dette er enkel.

– Vi ønsker selvfølgelig å samle inn så mye penger som mulig for våre prosjekter. Men samtidig vil vi gi noe tilbake til de som hjelper oss. Og det gjør vi blant annet med veldedighetsmiddagen, sier de.