Gråtass på nye eventyr

Fredag er det norgespremiere på den nye filmen om den folkekjære traktoren Gråtass. I denne filmen får han seg en ny bestevenn.

Gøy på landet: Gråtass får seg en ny venn i den nye filmen. 

Drama: I filmen 45 år» kommer det fram hemmeligheter som kan velte et ekteskap. 

arkiv

NAMSOS: I filmen «Gråtass-gøy på landet» møter vi Gustav som er på sommerferie på landet med familien sin. Der blir han kjent med de morsomme bøndene på nabogården; Goggen, Grynet og Gamlefar. Men den aller beste naboen er den lille traktoren Gråtass, som blir hans nye bestevenn.

Videre er det premiere på filmen «45 år». I dette relasjonsdramaet får vi ei skildring av ekteparet Geoff og Kate som får forholdet satt på prøve like før de skal feire sin 45-års bryllupsdag. Det er bare en uke til Kate og Geoffs bryllupsdag, og planlegginga går sin gang. Så får Geoff et brev. Hans første kjærlighet Katya, som omkom da de var på tur sammen i de sveitsiske alpene for nesten 50 år siden, har blitt funnet dypt inne i en isbre. Hendelsen avslører en vel bevart hemmelighet fra fortida og får store konsekvenser for det kommende jubileet.

Både «Mannen fra Snåsa», «Ride Along 2», «The Revenant» og «Suffragette-Kampen for friheten» fortsetter å gå på Namsos kino.

I Grong viser de «Gråtass-gøy på landet» og «The Revenant» på søndag.

Søndag viser bygdekinoen «Gråtass-gøy på landet» og «Mannen fra Snåsa» på Høylandet samfunnshus. De samme filmene vises på Lauvsnes mandag.