Rekordstor Namsos Cup

Omkring 130 lag boltret seg i Namsoshallen under årets Namsos Cup i helga. Gutta i Elva/Namsskogan tok cupen som en generalprøve fram mot deres første sesong med seriespill senere i år.

SUKSESS: Her er Gullvikmoen 1-spiller Martine Lindseth (grønn drakt) i full fart mot ballen med Malin Henrichsen, Brønnøysund, like bak under en av helgas kamper i Namsos Cup. 

INTENST: Overhalla 1-spillerne Silje Flasnes (til venstre) og Maria Jacobsen, her i en J14-kamp mot Steinkjer. 

LOKALOPPGJØR: Sohrab Shrizadi (Namsos) og Tobias Stene (Gullvikmoen 2), 

DUELL: Her ser vi en Elva/Namsskogan (svart) i en av søndagens J15-kamper. FOTO: ELLEN HOMSTAD 

GLEDER SEG TIL VÅREN: 13-åringene Julian Trones (fra venstre), Alvin Mathias Øyum, Leon Kjellsand Hamnes, Oliver Vollan Pedersen, Tobias Furre Kvalø og Jonas Bjørhusdahl i Elva/Namsskogan. 

TO DAGER: Full rulle både lørdag og søndag. Her er NILs Jakob Gartland i fint driv mot Overhalla i G16. FOTO: ELLEN HOMSTAD 

arkiv


NAMSOS: Cupen, som pågikk over to dager, hadde med lag med spillere fra 11 til 17 år. Svarttrøyene Julian Trones, Mathias Øyum, Leon Kjellsand Hamnes, Oliver Vollan Pedersen, Tobias Furre Kvalø og Jonas Bjørhusdahl fra Elva/Namsskogan hadde også tatt turen til Namsos i helga.

– Det er artig å spille mot andre lag, synes Julian.

Gjengen, som spiller i 14-årsklassen gleder seg stort til fotballsesongen starter for fullt. De skal nemlig for første gang være med og spille i serie.

– Dette blir som en prøvecup fram mot seriespillet. Å være med i en serie blir tøft, men vi liker ei utfordring, sier Oliver.


– Endelig mange nok


Tidligere har laget, som består av totalt sju spillere, kun deltatt i diverse cuper og treningskamper.

– Da man brøt opp aldersgruppene, ble vi endelig et stort nok lag til å være med i serien, fortsetter Oliver entusiastisk.

– Serien starter i mai/april, og det ser vi fram til, smiler Tobias.

– Men vi har ikke så altfor store forventninger nå i starten. Det blir jo tross alt første året vårt, så vi får prøve oss og se hvordan det går, legger Oliver til.


Cupvinnerne


I helgas fotballcup, som aldri før har hatt så mange deltakende lag, var det til slutt guttene på NIL 1 som tok seieren i juniorklassen mot lagkameratene i NIL 2.

I G16-klassen var det Overhalla 1 som gikk seirende ut av finalekampen mot NIL 2.

I J17-årsklassen ble NIL 2 det beste laget etter å ha vunnet finalen mot Overhalla 2.

Namsos United kom seg helt til finalen i J15-årsklassen. De slo Egge to ganger i puljespillet, men i finalen var det laget fra Steinkjer som trakk det lengste strået og vant 6-3.

Lørdag kunne dessuten småguttelaget NIL United 2002 juble over finaleseier mot Sverre.

Steinkjer vant i småjenter.

Her er link til alle helgas resultater.