Populær rapduo kommer til Rørvik

Fredag står rap i høysetet når duoen Robin & Bugge inntar Rørvik.

Populær duo: Robin & Bugge tar med seg flere hits og setter kursen mot Rørvik. Foto: Rolf-Orjan Hogset 

arkiv

RØRVIK: Rapduoen består av Robin Sharma og Thomas Bugge som i dag er et av Norges mestselgende band. I mars 2014 slapp de debutalbumet «ELAK». Til sammen har duoen nærmere 30 millioner strømminger på diverse strømmetjenester. De har sju gull- og platina singler og flere utsolgte konserter landet rundt.

Fredag kommer de til Rederiet Pub & Bar på Rørvik.

I 2014 ble gruppa offisielt en del av Oslos kulturarv, og ble hyllet av heimbyen sin ved at rådhuset i byen spilte monsterhiten «Elak Elak» fra klokketårnet, hver eneste dag, i et halvt år, utover hele Oslo sentrum.

– Absurd, rørende og komisk på en gang, sier guttene selv.

Med seg til Rørvik har de flere av sine populære låter, som for eksempel; «Best når jeg er full», «Fedrelandet», «Elak Elak», «Bongo Drum» og «Non Stop»