Nå tar naboen over

Etter to år som leder i NIL, overlater Hans Kjetil Andreassen mandag vervet til nabo Bente Rosset.

NY LEDER: Bente Rosset overtar som ny leder for Hans Kjetil Andreassen i Namsos Fotball, når klubben avholder årsmøte mandag kveld. 

NY LEDER: Bente Rosset overtar som ny leder for Hans Kjetil Andreassen i Namsos Fotball, når klubben avholder årsmøte mandag kveld. 

arkiv

NAMSOS: På årsmøtet i NIL Fotball mandag kveld, vil den formelle overrekkelsen finne sted - med de to gode naboene fra Fossbrenna i sentrale roller.

– Foreløpig har jeg ikke fått mange gode råd på vegen - men jeg antar at han inviterer på nabokaffe iløpet av kort tid, sier påtroppende leder Bente Rosset foran mandagens årsmøte før hun legger til:

– Det er imildertid den minste bekymringa mi. De gode rådene kommer nok etter hvert, kjenner jeg Hans Kjetil rett, sier Rosset.


Har løftet klubben

Mandag går hun inn som leder i en fotballklubb som har hatt en stor oppsving under ledelsen til mannen som bor to hus bort i vegen fra henne i Fossbrenna i Namsos.

Med fokus på miljø har Andreassen iløpet av sin periode som leder løftet klubben som i forkant hadde omdømme-utfordringer.

– Vil du fortsette der Andreassen slapp?

– Vi har en veldig flott miljøgruppe, men akkurat hva jeg tenker om hvor jeg ønsker å føre klubben videre, får du ikke høre før mandag, sier Rosset og smiler.


Videreutvikle visjonene

Men hun letter litt på sløret - og sier hun gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som venter henne som leder for Namdalens største fotballklubb.

– Vi skal være gode på å jobbe med våre verdier og visjoner. Vi skal videreutvikle det som vi er gode på, og fortsette å utvikle kvalitetsklubbprosjektet vi har vært gjennom. Namsos fotball har all grunn til å være stolt av det - og av å være den første klubben fra Namdalen som ble kvalitetsklubb, sier Rosset som har vært inne i «NIL-familien» de siste fire årene med ulike roller.

– Jeg har sittet i styret noen år, og begynner å ha ganske god kjennskap til hvordan klubben drives. Det skal jeg ta med meg inn i rollen som nå venter, sier Rosset som har vært cupgeneral de siste årene, hvor NIL Fotball henter store inntekter hvert år.


Det nye styret

Med seg i styret får Rosset følgende personer dersom årsmøtet følger valgkomiteens forslag mandag: Trude Modell (nestleder og sportslig leder), Øistein Aagård (kasserer), Åse Nordgård (cupansvarlig), Ove Bolkan (klubbhus/anlegg), Beate Asbøll (miljø/arrangement), John Folke Ledang (marked) og Lars Petter Langås (sportslig).