– Fint å bli satt pris på

Nesten 1.500 morsdagshilsener har kommet inn i løpet av uka. Toril Selnes Myrvold er trukket ut som vinner av et gavekort på 5.000 kroner.

GAVEKORT: Sven-Erik Persson fra Namdalsavisa, som står bak morsdaghilsningene, og Tone Geving Bedsvaag fra Coop kunne overlevere gavekortet til Toril Selnes Myrvold.FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

NAMSOS: – Jeg holdt på å få sjokk da jeg fikk en telefon om at jeg hadde blitt trukket ut som vinner, forteller Toril Selnes Myrvold fra Namsos.

Det er hennes tre døtre som sendte inn morsdagshilsen til NA, som nesten 1.500 andre også har gjort. Selnes Myrvold var klar over at de hadde sendt inn hilsen til henne.

– Jeg så det på Facebook her en kveld, smiler hun.

– Hva synes du om å få en slik hilsen?

– Både og. Det er jo veldig mye «verdens beste mor» nå for tida, men det er jo koselig også da. Jeg tenkte ikke i disse baner at det var akkurat jeg som kom til å vinne gavekortet, forteller hun.

– Nei, men er det ikke tante, forteller Tone Geving Bedsvaag som blir overrasket da hun ser hvem hun får overrekke gavekortet til.

– Så artig at det var du som vant. Det er veldig fortjent, sier hun til NA.

Selnes Myrvold forteller at ungene alltid har vært flinke til å sette pris på sin mor.

– To av jentene bor i Namsos, og ei i Oslo. De to i Namsos kommer alltid på besøk på morsdagen, men jeg baker kaka selv. Så da bruker vi å spise kake og drikke kaffe, forteller hun.