Slik ser neste ukes kinoprogram ut!

Bli med jordekornet Alvin og resten av vennene hans på nye eventyr i filmen «Alvin og gjengen i farta».

Nye eventyr: Alvin og gjengen tar oss med på nye sprell. 

Sann historie: «Den danske piken» er en rørende historie om kunstneren Einar Wegener, som var verdens første person til å skifte kjønn. 

arkiv

NAMSOS: Alvin og gjengen har norgespremiere i Namsos i dag (fredag) og nok en gang ender gjengen opp på vanvittige eventyr. Denne gang reiser de ikke bare på vann- og lande- vegen, men de drar også opp i høyden. Det siste gutta ønsker er å miste Dave.

Filmen er dubbet til norsk. På norske kinoer kan du høre Stig Henrik Hoff som stemmen til Dave. Alvin blir spilt av Espen Sandvik, Christoffer Staib er Simon og Erik Skøld er Theodore.

«Zoolander 2» har også norgespremiere. Derek Zoolander og Hansel McDonal blir nødt til å gjenopplive modellkarrieren og gå undercover når en mystisk organisasjon begynner å rydde verdens mest attraktive kjendiser av banen.

Videre er det premiere på filmen «Den danske piken».En sann historie om den danske kunstneren Einar Wegener, som var verdens første person til å skifte kjønn, og den rørende kjærligheten mellom ham og hans støttende kone, Gerda.

Både «Birkebeineren» og «Deadpool» fortsetter å gå på Namsos kino.

Onsdag 24. februar er det seniorkino med «Mannen fra Snåsa» og babykino med filmen «How to be single».

I Grong viser de «Alvin og gjengen i farta» og «Deadpool».

Bygdekinoen kommer til Røyrvik mandag og har med seg «Birkebeinerne» og «Gråtass-Gøy på landet». begge vises utendørs.