– Jeg har fortsatt trua på OL-kvalik

Simen Nysæter var skuffet etter tapet i Strandjaturneringen torsdag kveld. Nå ser imidlertid namsosingen framover mot nye muligheter.

SURT TAP: Simen Nysæter tapte kvartfianlen i Strandjaturneringen i bulgarske Sofia torsdag kveld, tross en jevn og tøff kamp. FOTO: Privat 

arkiv

SOFIA: Det bulgarske hjemmehåpet Petar Belberov ble for tøff for namsosingen i kampen om avansement i Strandjaturneringen.

Bulgareren, som tidligere har tatt bronse i EM – vant til slutt kvartfinalen 3–0. Det til tross for en jevn kamp de to amatørbokserne mellom.


  • LES OGSÅ:

    Nysæter tapte

    Simen Nysæter tapte 0-3 på poeng da han bokset mot hjemmehåpet Petar Belberov i kvartfinalen i Strandjaturneringen i Bulgaria torsdag kveld.


– Litt surt, for jeg føler ikke han er noe bedre enn meg. Jeg har ikke helt dagen og ting klaffer ikke for meg. Jeg er veldig skuffa over egen prestasjon, sier Nysæter etter tapet.


– Mangler litt hurtighet


Tungvektsbokseren forteller at kroppen ikke helt spilte på lag under torsdagens oppgjør.

– Jeg mangler litt hurtighet, det har jeg kjent på i alle de tre siste kampene. I de to forrige holdt det allikevel til seier, men når man møter en i verdenstoppen, så butter det liksom litt imot, sier namsosingen.


"Nå skal jeg hjem for å trene og komme meg tilbake på topp igjen.

Simen Nysæter, tungvektsbokser


Tross skuffelsen etter torsdagens kamp, velger 24-åringen heller å se framover mot det som venter.

– Nå skal jeg hjem for å trene og komme meg tilbake på topp igjen, lover Nysæter.


Nye mesterskap venter


De neste ukene venter både norgesmesterskap og nordisk mesterskap. Namsosingen har et klart mål om å komme tilbake og bite godt fra seg i begge turneringene.

Tross nederlaget i Sofia, mener Nysæter at det fortsatt er gode muligheter for å bli uttatt til OL-kvalifiseringa som finner sted i Tyrkia i april.

– Jeg skal fortsatt til OL-kvalik, mine planer om det er ikke endret. Jeg mener jeg er god nok og at jeg har alt å gjøre der, avsluttern en ambisiøs Simen Nysæter.