Bank vil støtte gode prosjekter

Danske Bank ønsker å støtte gode prosjekter innenfor kunnskap, kultur eller breddeidrett og oppforder folk til å søke

GODE IDEER: Danske Bank gir inntil 50.000 kr i støtte for hvert gode prosjekt de har sansen for. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix  Foto: Solum, Stian Lysberg

arkiv

NAMSOS: Inntil 50.000 kroner per prosjekt kan gis som støtte, opplyser banken.

- Vi søker lokalt engasjement og ønsker å bidra i det samfunnet vi lever i og av, forteller områdebanksjef i Nord-Trøndelag Andreas Jenssen Hjelmstad i Danske Bank.

Kunnskap og lokale prosjekter.
- Kunnskap sikrer at vi også i fremtida kan leve i et velstående land. Derfor ønsker vi å inspirere og motivere til ny kunnskap, kreativitet og vekst – regionalt og lokalt. Hva skal Norge leve av i fremtida? Det spørsmålet vil vi gjerne bidra til å finne svar på. Derfor ønsker vi å støtte prosjekter som tar initiativ til aktiviteter for barn og voksne - gjerne på en kreativ og utviklende måte, sier Jenssen Hjelmstad.

Han forteller at man kan søke om støtte til temauke på skolen, gjesteforelesere, teateroppsetninger, musikkfestivaler, eller til en fotballskole. Det skal være lokalt, og gagne mange. Det gis ikke støtte til enkeltpersoner eller bedrifter.

Det vil deles ut opptil 50.000 kroner per prosjekt. De siste årene har banken realisert mange spennende prosjekter i Nord-Trøndelag.  

10.000 kroner vanlig

– Standardbeløpet vi har delt ut er 10.000 kroner. Før så har det vært ganske mange søkere, men nå ønsker vi flere. Desto flere som søker, desto mer midler blir lagt igjen, sier Jenssen Hjelmstad.

Neste søknadsfrist er 1. april, og du må søke via Danske Bank sine hjemmesider.