Du MÅ elske din egen kropp!

arkiv

Er det akseptert å være fornøyd med sin egen kropp? Er det i dagens samfunn greit å vise fram kroppen sin som noe man er stolt av? Fra sosiale medier og internett generelt popper det daglig opp bilder av veltrente, og syklig tynne kvinnelige og mannlige modeller.

Kroppspresset vi daglig omringer oss av, fører til at det for mange er vanskelig å elske sin egen kropp!

Presset rundt det å føle at man må ha en spesifikk kropp er til stede døgnet rundt. Det er som om det ikke er greit nok å være fornøyd med kroppen man har! Uansett hvilke fasong du har vil noen kritisere deg! Noen vil alltid ha noe negativt å komme med.

Om du viser fram kroppen din, uansett hvilke form og størrelse du har, vil noen rakke ned på den! Flere ganger på nett legger folk ut bilder av kroppen sin, for å vise at det er lov å være stolt av sin egen kropp.

Folk kommenterer alltid på noe! Enten det er at du er selvgod, ødelegger noens selvtillit, eller rett og slett bare ikke er pen nok! Dette er ikke rett! Vær stolt av din egen kropp!

Kroppen din er bare din, og du burde elske den akkurat som den er! Så lenge du er fornøyd med hvordan du ser ut, må du ikke la andre prøve å rakke ned på deg!

Gå rundt med selvtillit, og vis at du ikke gir inn til de syke kroppstrendene som finnes der ute! Det aller viktigste å huske, er at uansett hvilke kroppstype du har, så er du vakker!