Rasistisk hotelleier starter asylmottak

For å få bukt med sine økonomiske problemer starter Primus asylmottak på høyfjellshotellet sitt. «Welcome to Norway» har norgespremiere fredag.

Velkommen: «Welcome to Norway». Anders Baasmo Christiansen som Per Primus og Henriette Steenstrup som Hanni. 

Filmatisering: «The 5th Wave». Her får vi se 16 år gamle Cassie Sullivan som forsøker å overleve i en apokalyptisk verden. 

arkiv

NAMSOS: I «Welcome to Norway» møter vi Primus. En mann med store planer, men det går sjelden slik han ønsker. Når familien og høyfjellshotellet står på spill, får han ideen som skal redde alt: Han starter asylmottak – til tross for at han generelt er skeptisk til utlendinger. 50 forfrosne asylsøkere, en entusiastisk afrikaner, Utlendingsdirektoratet, en deprimert kone og en tenåringsdatter blir raskt mye å sjonglere.

En annen film som har norgespremiere er filmatiseringa av den populære romanen «The 5th Wave». Her får vi se 16 år gamle Cassie Sullivan som forsøker å overleve i en apokalyptisk verden, hvor romvesener har invadert Jorden og utryddet nesten hele menneskeheten. Med Chloë Grace Moretz i hovedrollen.

Både «Zootropolis», «Alvin og gjengen i farta», «Birkebeinerne», «Grimsby» og «Så og på jorda» fortsetter å vises på Namsos kino.

I Grong viser de «Zootropolis» og «Welcome to Norway»

Bygdekinoen tar fredag turen til Røyrvik med «Alvin og gjengen i farta» og «Mannen fra Snåsa». Søndag reiser de videre til Høylandet med «Alvin og gjengen i farta» og «Birkebeinerne».

Mandag er de i Flatanger med de samme filmene.