KAN IKKE VÆRE PERFEKT!

arkiv

For ikke så lenge siden så jeg en serie som gikk på NRK1, serien het «Prosjekt Perfekt». Denne serien gikk ut på at en jente i 20-års alderen skulle teste ut alle mulige tips på nettet om hvordan man fikk det perfekte livet. Disse rådene skulle hun følge, og dermed få det perfekte livet.

Siden det perfekte livet inneholder mange faktorer, trening, klær, husholdning, livet på sosiale medier, kosthold og enda mer, er det vanskelig å holde tritt. Dette så man etter hvert som ukene gikk at ble alt for slitsomt, hun ble rett og slett utmattet av alle de tingene hun måtte gjøre hele tiden for å følge den perfekte timeplanen sin.

Jeg tror vi alle har noe å lære av denne serien; det går ikke an å leve det perfekte livet uten å bli utmattet og ulykkelig i samme slengen. En veldig klisjé ting å si er at man må gjøre det som gjør en selv lykkelig og ikke fokusere så mye på alt det andre, men dette er utrolig viktig.

Det er ikke noe vits å prøve å leve et perfekt liv, for det er klin umulig. Man må faktisk prøve å fokusere på de tingene man synes er viktig i livet og ikke fokusere så mye på hva samfunnet andre og deg selv mener du skal fokusere på. Ditt liv dine valg, velg det beste!