Her er NAs egen årsrapport til deg

Som sjefredaktør i NA er jeg stolt over å kunne legge fram vår rapport over året som gikk. Denne handler om innholdet vårt og journalistikken vi har levert.

Fra venstre: Lars Øvereng, Jonas Olsen, Espen Fossland, Ola Hindberg, Torfinn Flak, Tone Aftret, Kim Riseth, Martin Fossland, Eva Meidal, Mats Ivar Sandmo, Lars Mørkved, Karl Erik Kaarstad, Guri Øvereng, Hilde Berntsen, Hans Petter Barlien og Knut Høihjelle.  Foto: Bjørn Tore Ness

arkiv

Få tilgang til alle våre artikler på nett

Det som er veldig gledelig i tillegg, er at vi nå i ei helt fersk måling vi har gjort blant 1.000 namdalinger, kan dokumentere at våre lesere er mer fornøyd med avisa. Fra den forrige målinga for to år siden, er det betydelig framgang på hvor fornøyd folk er med lokale nyheter, debatt, kultur og sport. Målinga viser også at vi når ni av ti namdalinger i løpet av ei uke på mobil, nett eller papir. Vår posisjon i forhold til VG Nett er styrket, og vi er nå det soleklart største nyhetsnettstedet for alle namdalinger. I tillegg øker antall betalende abonnenter, og vi opplevde økning i inntektene på både papir og nett i 2015.

LES HELE RAPPORTEN HER