Her er Nærøys nye rådmann

Et enstemmig Nærøy kommunestyre valgte å ikke dra lenger enn til over Lekafjorden for å hente ny rådmann.

NY RÅDMANN: Helge Thorsen blir ny rådmann i Nærøy kommune. 

arkiv

KOLVEREID: Ifølge nærøyordfører Steinar Aspli (Sp) har kommunestyret torsdag  gitt klarsignal til å gå i forhandlinger med lekarådmann Helge Thorsen, og signaler etter intervjurunden tyder på at Thorsen kommer til å takke ja til stillingen.

– Thorsen er opptatt av sin rolle som rådmann, han er såpass fersk i denne jobben at han er energisk og vil utvikle kommunen, sier Aspli, som påpeker at lekværingen også er faglig sterk som juristutdannet og med master i offentlig administrasjon.

Fire søkere har vært inne til intervju om rådmannstillingen i Nærøy, men kommunestyret har ikke innstilt noen flere søkere til jobben.