Aktiviteter for påska

Påskeferien er i gang, og for å unngå lange, late og kjedelige dager har vi samlet noen aktiviteter som får tiden til å gå.

Stort sett pent vær i påsken som her Midtjell i Ringsaker Kommune.Foto:Vidar Ruud, ANB) 

arkiv

NAMSOS: Ta med venner og kjære ut til lufting når været er lekkert. Kle dere godt og lag de kjekkeste snømennene og snøkjerringene bygda di noen gang har sett. Ved siden av disse lager dere snølykter dere tenner når det begynner å mørkne. Snømenn er visstnok redd for mørket, og en snølykt kan derfor være betryggende. 

Om det skulle vise seg at været ikke var så fint, kan dere reise til det lokale svømmebassenget og plaske litt. Andre aktiviteter utenfor husets fire vegger er å reise på kino eller eventuelle forstillinger.

Inviter venner eller bekjente hjem til deg selv på baking. Muffins er moro å lage i fellesskap. Lag mange forskjellige typer med ulike farger på glasuren og kakepynten. Mens dere koser dere med nystekte muffins, let fram de gode, gamle brettspillene. Ingenting slår en velfortjent seier i Ludo. Om det er familien eller gamle venner du har på besøk og mimringen ikke har startet enda, hent gamle album. Når man begynner å snakke om gamle historier er det ofte vanskelig å stoppe. Du må derfor være forberedt på at besøket blir værende utover kvelden.

Siste aktivitetstips vil være å stikke innom naboen. Mange sitter hjemme og klager over at det aldri kommer besøk lenger. Sett en stopper for dette og inviter deg selv på en kopp kaffe.