Namsskogan må på rådmannjakt

Blir Nav-direktør

Namsskogan kommune må ut på rådmannjakt. Årsaken er at Endre Skjervø blir ny avdelingsdirektør for HR og administrasjon i Nav.

NY JOBB: Rådmann Endre Skjervø i Namsskogan er tilsatt som avdelingsdirektør i Nav. 

arkiv

NAMSSKOGAN: Skjervø starter som avdelingsdirektør 1. august. Arbeidssted blir på Statens hus i Steinkjer.

- Jeg ser fram til å bli kjent med ansatte i Nav Nord-Trøndelag og gleder meg til å starte i den nye rollen. Nav er en kjempeviktig samfunnsaktør og ikke minst en viktig trygghetsfaktor for de som av ulike årsaker er utenfor arbeidslivet. Å få bidra i denne sammenhengen ser jeg på som meningsfullt, sier Skjervø i en pressemelding.

Fylkesdirektør i Nav Nord-Trøndelag, Vegard Rydningen, er meget fornøyd med å få Skjervø til etaten.

– Endre Skjervø er en tydelig og utviklingsorientert leder som kan vise til gode resultater på flere områder. Blant annet vil hans erfaring med å håndtere omstillingsprosesser være verdifull med tanke på tiden vi er inne i, med kommunereform og eventuell fylkessammenslåing. Vi er veldig fornøyde med at vi nå får Skjervø med på lederlaget i Nav Nord-Trøndelag og ser fram til å jobbe i lag med ham, sier Rydningen.

Det var 31 søkere til stillingen som avdelingsdirektør.