«Eddie the Eagle» på storskjerm

Kommende kinouke i Namsos kan skilte med norgespremiere på filmen «Eddie the Eagle». Historien om Storbritannias meste kjente skihopper.

Skihopper: «Eddie the Eagle» ble verdenskjent i sin karriere som skihopper. 

Egypt: Det er norgespremiere på filmen «Gods of Egypt». 

arkiv

NAMSOS: «Eddie the Eagle» er en ekte feel-good-film om livet til Michael Edwards (Taron Egerton), bedre kjent som «Eddie The Eagle». Han ble Storbritannias første skihopper på tross av mangel på hopp-erfaring, men sammen med en opprørsk trener (Hugh Jackman) og en urokkelig tro på seg selv, kvalifiserte Eddie seg til både VM i Oberstdorf i 1987 og OL i Calgary i 1988

En annen film som også har norgespremiere på Namsos kino er «Gods of Egypt». For å redde verden og vekke sin store kjærlighet tilbake til livet, slår en smart, men dødelig tyv (Brenton Thwaites) seg sammen med en mektig og hevngjerrig gud (Nikolaj Coster-Waldau) for å stoppe den nådeløse mørkets gud (Gerard Butler) som forsøker både å ødelegge dette livet – og etterlivet.

Både «Kung Fu Panda 3», «Batman v Superman: Dawn of Justice» og «Mitt store fete greske bryllup 2» fortsetter på Namsos kino kommende uke.

I Grong viser kinoen både «Kung fu Panda 3» og «Batman v Superman:Dawn of Justice» førstkommende søndag.

Bygdekinoen viser «Kung Fu Panda 3» og «Welcome to Norway» førskommende mandag i Flatanger.