Li-kvæll i talkshow-form

– Det blir en løs og ledig aften med et hint av Li-preg, lover programleder og humorist Sigmund Kveli.

INVITERER: Sigmund Kveli og Arild Frydenlund på Ullvaren kafe ønsker både libygg og andre namdalinger velkommen til Li-kvæll førstkommende torsdag.FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

NAMSOS: Førstkommende torsdag inviterer Ullvaren kafe og Sigmund Kveli til Li-kvæll. Næringsliv, kulturaktører og andre personligheter fra Lierne tar turen fra fjellkommunen og ned til Namsos for å vise fram det positive som skjer i Lierne.

– John Helge Inderdal tar turen for å prate om røyeoppdrettsfirmaet Blåfjell og Drømmebakeriet, Eirin Holand kommer også for å prate om Englagård sjokoladefabrikk, Ole Ivar Ness fra Li-snadder tar turen og Toril Gustavsen og Bjørnar Holand representerer Pe-Torsa, forteller Kveli.

Gustavsen og Holand skal også spille og synge undervegs i arrangementet – i tillegg til å selge billetter til Pe-Torsa.

– Det er fortsatt ledige billetter på alle forestillinger, men det er allerede solgt 2.200 billetter på bare én måned, sier Kveli.

Det blir også muligheter til å få smaksprøver under det som blir den første Li-kvællen på Ullvaren i Namsos.

– Bakgrunnen for kvelden er enkelt og greit for å vise fram litt av det som skjer i Lierne. I tillegg synes Ullvaren kafe at satsinga i Lierne er imponerende, og spurte derfor meg om å være med på arrangementet, forteller programlederen.

Kveli håper det blir flere enn bare utflytta libygg som tar turen torsdag kveld.

– Selv om det heter Li-kvæll, er det åpent for alle. Det er gode bånd mellom Lierne og Namsos, så jeg garanterer et løst og ledig opplegg med Li-preg, smiler Kveli.

Hvis kvelden blir en suksess, ser ikke Kveli bort fra at det kan bli flere av disse kveldene.

– Da jeg spurte folk i Lierne om å delta, var det kun positive tilbakemeldinger å få. Kanskje flere kommuner kan gjøre det samme. Kvelden vil vare et par timer, og jeg kommer til å snakke med hver enkelt. Det blir nesten litt som et talkshow, sier Kveli.