Rema 1000 og Kiwi ønsker konkurransen velkommen

Rema-kjøpmann Arne Tungseth er for søndagshandel, men det er foreløpig ikke planer om søndagshandel på Rema 1000 Rock City i Ullvaren.

Avventer: Arne Tungseth i Rema 100 Rock City har foreløpig ingen planer om å delta i kampen om søndagskundene i Namsos. 

arkiv

NAMSOS: – Meg bekjent er det ingen planer om at Rema skal åpne søndagsbutikk i Namsos, men vi følger jo med. At det ikke er aktuelt, betyr ikke at det trenger være uaktuelt neste uke. Og bestemmer vi oss for å gjøre det, så skjer det fort.

Det sier kjøpmann Arne Tungseth hos Rema 1000 Rock City. Han er selv tilhenger av søndagshandel, og ønsker en ny brustadbu i Namsos velkommen.

– Jeg synes det er bra at Extra tar opp konkurransen. Selv skulle jeg gjerne hatt butikken åpen på søndager. For er det noe vi som holder på i denne bransjen vet, så er det at det koster å holde dem stengt på søndager, sier Tungseth.

I helga var kjeden hans veldig offensiv, og åpnet 15 søndagsbutikker i Norge. Men det har ikke vært diskutert om Namsos skulle være en del av den satsinga, opplyser Tungseth.

Det er Kiwi som så langt har vært den eneste søndagsåpne butikken i byen. Også der er man glad for at det blir konkurranse om kundene.

– At vi får konkurranse tar jeg med stor ro. Vi ønsker alle konkurrenter om søndagskundene velkommen, sier regionsjef Espen Larsen i Kiwi.

– Søndager er ikke den dagen vi tjener mest. Å holde åpent er en service, legger han til.