– Kom med eller uten dansesko på konserten

Forsamlingshuset Vonheim på Horsfjord i Bindal får lørdag kveld besøk av Kolvereid Storband. Det er forestillinga «Ballroom Night» som presenteres.

KLARE: Kolvereid Storband med musikalsk leder Øyvind Nordstrand (til høyre) og sangsolist Marte Volden er spilleklare for Bindal. FOTO: Kolvereid Storband 

INVITERER: Styreleder i Kolvereid Storband, Eskil Laukvik, ser fram til konserten på Austra lørdag kveld. 

Bildetekst Bildetekst 

arkiv

BINDAL: Det er altså duket for interkommunal forbrødring på Austra!

Kolvereid Storband har eksistert siden vinteren 2014, og er et band med medlemmer fra hele Namdal og Bindal. Bandet samles 10–12 ganger per år, og har den siste tida samarbeidet med vokalist Marte Volden fra Kolvereid. Hun er også med bandet til Vonheim lørdag.


Tilfører noe ekstra

– Marte har opptrådt sammen med oss ved et par-tre spillejobber allerede, og det har vært et meget spennende og fruktbart samarbeid. Når vi nå skal spille en tre-setts ballroom-jobb, er det helt naturlig og kjærkomment å ha med en vokalist som Marte. I slik musikk tilfører hun det lille ekstra som skaper nødvendig variasjon, sier styreleder Eskil Laukvik.


Start med fiskesuppe

Arrangementet er et samarbeid mellom Kolvereid Storband og U.L. Fønix. Kvelden starter etter sigende med muligheter for å innta fiskesuppe for dem som ønsker å starte med det, før bandet holder det gående ut i de sene nattetimer.