Disse kampene sendes «live»

Alle abonnenter av NA og Trønder-Avisa kan denne sesongen se fram til 12 direktesendte tv-kamper fra 3. divisjon.
arkiv

NAMSOS: Avisene samarbeider om sendingene, og kampene blir streamet via avisenes nettsider.

Dette er et tilbud som går til abonnenentene, men er du ikke abonnent ennå, har du fortsatt en god mulighet til både å se kampene på tv-skjermen, og samtidig støtte enten Rørvik eller Namsos, forteller markedssjef Eva Meidal i NA.

– Kjøper du et digitalt abonnement på NA for perioden 1. april til 1. november gir vi 400 kroner til enten Rørvik eller Namsos om du ønsker det. Du velger selv hvilket lag du vil støte, forteller Meidal.

Man kan selvsagt også kjøpe et vanlig abonnement, som gir tilgang til live-sendingene.

Den første kampen som blir streamet er oppgjøret Verdal-Rørvik 16. april.

Senere står følgende tv-kamper på programmet: 7. mai: Namsos-Steinkjer, 16. mai: Rørvik - Namsos, 28. mai: Verdal-Steinkjer, 15. juni: Namsos - Verdal, 18. juni: Rørvik-Steinkjer, 6. august: Rørvik-Verdal, 27. august: Steinkjer-Namsos, 3. sept.: Namsos-Rørvik, 17. sept.: Steinkjer-Verdal, 8. oktober: Verdal- Namsos, 15. oktober: Steinkjer-Rørvik.