Episk og eventyrlig i «Jungelboken»

Klassikeren «Jungel- boken» kommer nå i en ny og morderne filmdrakt.

Klassiker: Vi møter Neel Sethi som Mowgli i «Jungelboken» 

Norsk: Håkon Bøhmer (til venstre) og Atle Antonsen i «Grand Hotel» 

arkiv

NAMSOS: Basert på Rudyard Kiplings tidløse historier og inspirert av Disneys klassiske, animerte film, kommer nå «Jungelboken» i en helt ny episk og eventyrlig live-action versjon. Eventyret handler om Mowgli (Neel Sethi), en ung gutt som er oppfostret av en ulvefamilie, men som ikke lenger føler seg velkommen i jungelen når den fryktsomme tigeren Shere Khan (Idris Elba). Filmen har norgespremiere førstkommende onsdag.

En annen film som har norgespremiere er «The Huntsman: Winter's War». De to søstrene Ravenna og Freya regjerer med jernhånd over hver sitt kongerike. Undersåttene frykter de magiske kreftene deres, men en av krigerne i Freyas hær tar opp kampen mot de onde dronningene.

Den norske filmen «Grand Hotel» har også norgespremiere. Den forfengelige alkoholikeren Axel Farstad (Atle Antonsen) sjekker inn på Grand Hotel for å skrive – og for å dø. Men planene hans blir forstyrret av en tiåring med Tourettes. Det eneste de to har til felles er at de er vanskelige å like og at de begge søker tilflukt på det samme hotellet.

Actionfilmen «Hardcore» føyer seg inn i rekka av norgespremiere kommende uke. Du husker ingenting av ditt tidligere liv. Alt du vet er at du heter Henry, noe din kone forteller deg like etter hun har gjenopplivet deg. «Hardcore» er den første filmen som er spilt inn kun i et POV-perspektiv (førstepersonsperspektiv).

Både «Kung Fu Panda 3» og «Eddie the Eagle» fortsetter å rulle over skjermen kommende uke hos Namsos kino. Førstnevnte har siste dag tirsdag 12. april.

I Grong viser de «Kung Fu Panda 3» og «Eddie the Eagle» førstkommende søndag.