Ukesvinner i «The Stream»

Willys Wonderland fra Namsos er ukesvinner i strømmekonkurransen «The Stream» på TV 2 – og slår spesielt godt an i Brasil og Syria.

UKESVINNER: Willys Wonderland, fra Namsos, her ved vokalist Michael Finnanger.  

arkiv

NAMSOS: «Denne uken er det Willys Wonderland som har fått flest antall streams siden forrige fredag», melder programmet på Facebook.

– Det er selvfølgelig kjempehyggelig, fastslår Jan Aage Hals.

Ved å være Norges mest spilte musikkvideo denne uka, har bandet sikret seg en billett direkte til Oslo hvor de som kommer blant de hundre mest spilte låtene innen 1. mai skal framføre ei låt for tre plateselskap, som igjen skal velge ut tre artister hver som de tar med seg inn i finalerundene.

Jobbintervju

– Dette betyr at vi er en av 100 som skal i showcase, nå har vi kommet til jobbintervjuet. Men det er først hvis vi går videre derifra, det betyr noe. De skal gjøre en jobb, så får vi se hva som skjer. Går vi videre er det kjempehyggelig, sier Jan Aage Hals.

Han forteller at bandet har jobbet hardt den siste uka for å henge med i strømmekonkurransen.

– Vi har ikke ligget på latsida. Vi har kjørt veldig hardt på sosiale medier, blant annet annonsering på Facebook. Vi har fått enorm respons, og hittil fått 4.488 streams i Brasil, sier han.

Brasil og Syria

– Brasil?

– Vi har kjørt styrt annonsering. Det har ført til at vi har hatt størst treff i Syria og Brasil. Det er veldig vittig. Det viser at verden er blitt veldig liten, sier Hals.

TV 2 sin nye nye musikk-konkurranse «The Stream» kommer på tv til høsten.