Kniver om tur til fotball-EM

En liten og dedikert gjeng fra Harran i Nord-Trøndelag kan klare det som det norske herrelandslaget ikke maktet, nemlig å kvalifisere seg til sommerens fotball-EM i Frankrike.

ENGASJEMENT. Ivrige ansatte ved Statoil Harran viser hvordan de selger is og pølser.  

arkiv

HARRAN: De ansatte ved Statoil Harran har beseiret alle sine lokale konkurrenter i Nord-Trøndelag-finalen av «Sales League», en konkurranse der Statoil-stasjonene skal vise hvem som er dyktigst på salg.

I tre uker framover skal stasjonen i Harran måle krefter med 18 andre Statoil-stasjoner i den nasjonale finalen, der den seirende stasjonen vinner en betalt reise til fotball-EM for inntil 15 personer.

– Vi er veldig glade og stolte over å være med i finalen. Det er jo artig at en liten stasjon som vår også kan hevde seg. Med engasjement og iherdig innsats fra ansatte har vi hatt gode resultater hver måned, og vi har hatt god sekunderinger og tilbakemeldinger underveis fra vår salgssjef Gøran, sier Gunn-Elisabeth Lindstrøm, butikkansvarlig for Statoil Harran, til Pressenytt.

Direktørvikarer på vinnerstasjonen

Den nasjonale finalen startet denne uka og løper helt til 24. april.

De 19 stasjonene blir målt på hvor mange stekepølser og Royal-is de klarer å selge per 100 kunder og hvor høy andel av maten som selges med drikke.

En ekstra gulrot i tillegg til fotballpremien er at vinnerstasjonen skal betjenes av representanter for toppledelsen i Circle K Norge, tidligere kjent som Statoil Fuel & Retail, mens de ansatte er i Frankrike.

– Denne konkurransen har skapt stort samhold og gjort det enda artigere å gå på jobb hver dag, og jeg tror kundene har satt pris på det også. Nå skal vi bare peise på og gi alt i finalen og vinne turen til EM, sier Lindstrøm.

– Velfortjent finaleplass

Jeanette Nilsen har ansvaret for «Sales League» i Norge. Hun gleder seg til finalen, som er kulminasjonen av en konkurranse som har vart et helt år.

– Det har vært en tøff og tett konkurranse, og det er en stor prestasjon av Statoil Harran å komme seg helt til finalen. Medarbeiderne har vist engasjement og iherdig innsats gjennom hele konkurransen så langt, så finaleplassen er absolutt velfortjent, sier Nilsen.

Medarbeiderne på stasjonen som vinner finalen får et betalt opphold i Paris, og får også se EM-kampen mellom Sverige og Irland.