Skinstad inspirerte næringslivet

Han er kjent som sjefen for Johaug, Bjørgen, Northug og de andre skistjernene. I dag var det næringslivet i Namsos som fikk nyte godt av Åge Skinstads ledelsesfilosofi.

FOREDRAG: Åge Skinstad, NHO, var en av innlederne under frokostmøte for Namsos næringsforenings medlemmer tirsdag.   Foto: Bjørn Tore Ness

arkiv

NAMSOS: Den tidligere sportssjefen for langrennsheltene i skiforbundet er nå ansatt som regiondirektør i NHO, og Skinstad var en av innlederne under Namsos næringsforenings frokostmøte i Namdalshagen tirsdag.

Et godt besøkt møte fikk et nærmere innblikk i Skinstads suksessformel:

- Overføringsverdien fra skiforbundet til næringslivet er stort, mener Skinstad som hadde forsamlinga i sin hule hånd i over ei halvtime.

Han brukte sine erfaringer, både fra jobben som mangeårig leder i Adidas Norge og sportssjef for langrennsutøverne, til å inspirere lokale næringslivsfolk.

- Vi blir bedre sammen. Jeg har ikke hørt om noen som blir bedre av å stå alene - selv ikke Petter Northug, sa Skinstad.

- Involver andre - bli hverandres coacher, oppfordret han.

NHO-direktøren mener næringslivet i for stor grad har vært opptatt av tall når de skal måle egen suksess.

- For mange har etter min mening feil fokus, når de kun er opptatt av resultat - ikke prestasjoner.

I tillegg til Skinstad, var Leif Bache-Mathiesen fra NHO Handel og Ove Ingebrigtsen fra Odd Ingebrigtsen AS innledere under frokostmøtet.