Utfordrer barnehagene

Rørvikdagan inviterer alle barnehagene i distriktet til å sende inn bilder, film eller sanger hvor Marcus og Martinus står i fokus.

Ga ideen: Ingvill Eriksen og barna i RIL-barnehagen sendte inn en video hvor de sang og herjet til musikk av de to tenåringsidolene. Nå inviteres resten av barnehagene i distriktet til å gjøre det samme. 

arkiv

RØRVIK: – RIL-barnehagen sendte oss en videosnutt hvor ungene sang og herjet til en Marcus og Martinus-sang, forteller Kim Gøran Arnø i Rørvikdagan-komiteen.

Dermed fikk han ideen om å invitere alle barnehagene til å komme med bidrag, og han lover premier til de barnehagene som deltar.

– Målet er at alle barnehagene som deltar har mulighet til å vinne en liten premie, sier han.

– Kanskje stikker noen heldige av med billetter til konserten under Rørvikdagan.

Arnø påpeker at det er det samme hva barnehagene velger å sende inn, så lenge det har med de to artistene å gjøre.

– Marcus og Martinus kjenner de godt til rundt om i barne- hagene. Vi tar imot alle slags bidrag enten det er snakk om bilder, videoer, sang eller noe annet, sier han.

– Det er opp til hver enkelt barnehage hva de vil gjøre. Alle kan delta om de har lyst – selv om de ikke kan delta på konsertdagen.

Fristen for å sende inn bidrag er ut mai, og han informerer om at Rørvikdagan ønsker å legge ut det de får inn blant annet på sine hjemmesider.

Arnø påpeker at billettsalget til konserten er godt i gang.

– Dette er den eneste dag- underholdninga under Rørvikdagan, sier han.

– Og folk kommer langvegs fra for å få med seg denne konserten.