Roadmovie om det viktigste i livet

To kurdiske brødre reiser til Spania på et farefullt oppdrag – på en falleferdig firhjuling, med ett mål for øye: Å møte Cristiano Ronaldo.

El Clasico: Alan ved sida av sitt store reisemål – Ronaldo. 

Grøsser: «The Boy» er ikke for de lettskremte. 

arkiv

NAMSOS: I filmen «El Clasico» møter vi brødrene Alan og Shirwan som lever i en kurdisk småby i Irak og aldri har vært utafor landets grenser.

Alan ønsker å gifte seg med sin hemmelige kjæreste, Gona, men hennes far, skomakeren Jalal, er sterkt mot dette. Alan blir desperat. Han vet Jalal er en stor fan av Real Madrid, og at han har laget et par eksklusive spesialsko som han drømmer om at Ronaldo skal få.

Videre kan kinoprogrammet i Namsos by på grøsseren «The Boy». En grøsser med Lauren Cohan fra «The Walking Dead» i hovedrollen. Den unge amerikanske barnepiken Greta har fått i oppdrag å passe det eldre paret Mr. & Mrs. Heelshires åtte år gamle gutt, men dette er ikke en hvilken som helst gutt. Gutten Brahms er nemlig ei dukke.

«Jungelboken» i ny og moderne drakt hadde verdenspremiere onsdag og vises framover.

«Grand Hotel» og «The Huntsman: Winter's War» fortsetter ut neste uke.

I Grong viser de «Jungelboken» og «Gods of Egypt» på søndag.

Bygdekinoen ruller inn til Røyrvik i dag med «Kung Fu Panda 3» og «Batman v Superman: Dawn of Justice». Søndag kommer de til Høylandet med de samme filmene.