Se kampen mellom Verdal og Rørvik

Rørvik møter Verdal på Coop Arena i Verdal lørdag 16. april kl 16.00. Dette er første av 12 kamper i år hvor du som abonnent får se direkte fra lokaloppgjørene i fotball.
arkiv

NAMSOS: For NA satser i samarbeid med Trønder-Avisa tungt på direktesendinger fra kamper i 3. divisjon avd. 10 – altså avdelinga til Namsos og Rørvik.

SE FORTLØPENDE HØYDEPUNKTER LENGER NED I ARTIKKELEN

Spennende satsing

Espen Fossland er en av dem som skal kommentere kampene, og skal sammen med Jonas Holberg være kommentator på første kamp som live-sendes, lørdagens oppgjør mellom Verdal og Rørvik, som spilles på Verdal stadion.

– Jeg tror mange vil bli overrasket over hvor artig det er å se breddefotball. Det er god underholdning, sier Fossland.

NA-journalisten er svært fotballinteressert, og har en spesiell forkjærlighet for Middlesbrough og Rosenborg. Men han er like mye en talsmann for det som skjer innen breddefotball.

– Åja, å se en kamp i 3. divisjon er kjempeartig. Og derfor skal det bli moro å kommentere kamper på dette nivået, sier han, som medgir at han spesielt ser fram til en spesiell kamp i årets sesong.

– 16.mai-kampen i Rørvik, der Namsos kommer på besøk. Det blir garantert en kjempeartig kamp, både å se på stadion eller følge via tv-skjermen, sier han.


Her får du fortløpende høydepunkter i løpet av kampen:

 

Sendeplan

Følgende kamper skal streames fra 3. divisjon:

16. april: Verdal-Rørvik

7. mai: Namsos-Steinkjer

16. mai: Rørvik-Namsos

28.mai: Verdal-Steinkjer

15.juni: Namsos-Verdal

18. juni: Rørvik-Steinkjer

6. august: Rørvik-Verdal

27.august: Steinkjer-Namsos

3. september: Namsos-Rørvik

17. september: Steinkjer-Verdal

8. oktober: Verdal-Namsos

15. oktober: Steinkjer-Rørvik