Se lokale fotballkamper direkte strømmet her hos NA

Om du ikke har anledning til å se kampene på stadion, får du som NA-abonnent likevel sjansen til å se flere av kampene til Namsos og Rørvik i årets sesong.

KLAR FOR KAMP: Kommentator Espen Fossland og markedssjef Eva Meidal lover namdalske fotballentusiaster mye moro med breddefotball i sommer. 

arkiv

NAMSOS: For NA satser i samarbeid med Trønder-Avisa tungt på direktesendinger fra kamper i 3. divisjon avd. 10 – altså avdelinga til Namsos og Rørvik.

– Totalt vil vi ha sending fra 12 kamper og i 10 av disse kampene er enten Rørvik eller Namsos på banen, sier markedssjef Eva Meidal i NA.

  • Se kampen mellom Verdal og Rørvik

    Rørvik møter Verdal på Coop Arena i Verdal lørdag 16. april kl 16.00. Dette er første av 12 kamper i år hvor du som abonnent får se direkte fra lokaloppgjørene i fotball.

     

Spennende satsing

Kampene vil bli streamet via nettsidene til NA og Trønder-Avisa.

– Det er god produksjon rundt kampene og også god grafikk. Så jeg tror jeg kan love seerne en god opplelvese, sier Espen Fossland.

Han er en av dem som skal kommentere kampene, og skal sammen med Jonas Holberg være kommentator på første kamp som live-sendes, lørdagens oppgjør mellom Verdal og Rørvik, som spilles på Verdal stadion.

– Jeg tror mange vil bli overrasket over hvor artig det er å se breddefotball. Det er god underholdning, sier Fossland.

NA-journalisten er svært fotballinteressert, og har en spesiell forkjærlighet for Middlesbrough og Rosenborg. Men han er like mye en talsmann for det som skjer innen breddefotball.

– Åja, å se en kamp i 3. divisjon er kjempeartig. Og derfor skal det bli moro å kommentere kamper på dette nivået, sier han, som medgir at han spesielt ser fram til en spesiell kamp i årets sesong.

– 16.mai-kampen i Rørvik, der Namsos kommer på besøk. Det blir garantert en kjempeartig kamp, både å se på stadion eller følge via tv-skjermen, sier han.

Markedssjef Eva Meidal er enig.

– Ja. De er veldig flinke til å lage god stemning i Rørvik, og derfor blir nok den kampen en liten «høydare» i årets sesong.


Selger fotballabonnementer

Tilbudet om livestreaming går til alle som abonnerer på NA eller Trønder-Avisa.

– Har du ikke abonnement allerede, får du selvsagt tilgang til kampene ved å tegne et. Vi selger også egne «fotballabonnement». Dette er et digitalt abonnement som gjelder for perioden 1.april - 1. november. De som tegner et slikt abonnement til 1.200 kroner, kan velge å gi 400 kroner tilbake til enten Rørvik eller Namsos, forteller hun.


Sendeplan

PÅ TV: Flere av Rørvik- og Namsos sine kamper i 3. divisjon blir streamet via NAs nettside. Blant annet lørdagens kamp mellom Rørvik og Verdal. Dette bildet er fra en tidligere kamp mellom de to lagene. 

Følgende kamper skal streames fra 3. divisjon:

16. april: Verdal-Rørvik

7. mai: Namsos-Steinkjer

16. mai: Rørvik-Namsos

28.mai: Verdal-Steinkjer

15.juni: Namsos-Verdal

18. juni: Rørvik-Steinkjer

6. august: Rørvik-Verdal

27.august: Steinkjer-Namsos

3. september: Namsos-Rørvik

17. september: Steinkjer-Verdal

8. oktober: Verdal-Namsos

15. oktober: Steinkjer-Rørvik