Nytt Namsos-band til topps i «The Stream»

– Vi skjønner ingenting

Medlemmene i Beast of Bourbon er denne ukes vinnere i TV2-programmet «The Stream».

TRADISJONELL ROCK: Namsos-bandet Beast of Bourbon har i mange år vært et kjent innslag i Namdalen. Denne uka gikk de til topps i den den nasjonale talentkonkurransen «The stream». 

arkiv

NAMSOS: For tredje gang er det et band fra Namsos som går til topps i TV2s talentkonkurranse.

Tidligere har Kent Aune og Willys Wonderland vunnet hver sin uke. Og fredag ble det klart at  Beast of Bourbon er denne ukes vinnere.

Noe som kom overraskende på medlemmene i bandet.

Vil finne ut hvem som stemte

– Vi skjønner ingenting og vil gjerne finne ut hvor alle de som har stemt på oss kommer fra. For da skal vi reise dit å spille, forteller gitarist Billy Benjaminsen.

– Målgruppa for programmet er vel dessuten de litt yngre, legger han til. Tre av bandets medlemmer er over 50, men ungdomsalibiet er trommeslageren på 17.

Travel vår

Han forteller at låta «My Cherie» ble spilt inn i 2012.

– Den gang laget vi også en video. Den har keyboardisten sendt inn, og nå er vi altså ukesvinnere, sier en glad gitarist som må belage seg på en oslotur i løpet av våren.

– Vi skal på en audition. Så får vi se om vi kommer videre. Vi spiller jo tradisjonell amerikansk rock`n`roll. Og det er ikke akkurat så moderne.

– Men dere håper vel på å gå videre?

– Ja, det hadde vært veldig moro. Og nå satser vi for fullt igjen. Samtlige har i dag sagt opp jobbene sine sånn at vi kan turnere på fulltid, spøker Benjaminsen.