Rørvik tapte mot Verdal

SE HØYDEPUNKTENE HER!

Rørvik-kaptein Tord Joten.  Foto: Espen Fossland

Trener Eirik Utheim.  Foto: Espen Fossland

arkiv

VERDAL: Selv om Rørvik presset Verdal de siste 15 minuttene, var det heimelaget Verdal som fortjent vant 2-1 lørdag.

– Vi følger taktikken, og synes den fungerer ganske bra. Vi tvinger Verdal til å slå langt, og føler vi har kontroll til tider, sa kaptein Tord Joten etter kampen.

Det var Rune Johnsen som scoret det første målet for vertene, og til pause var stillinga 1-0.

Hans Kristian Nordvoll la på til 2-0 etter fem spilte minutter i andre omgang, før Rørvik fikk straffe halvtimen før slutt. Kay Rune Edvardsen var sikker fra straffemerket, og satte sitt fjerde mål for sesongen.

– Fungerte planen?

– Sånn delvis. Vi har hatt fokus på det med frispilling, og planen var å bryte ned Verdal. På en skala er det jo to forskjellige lag på hver sin ende. De trener mye mer enn det vi har gjort, og forskjellen på lagene skal være merkbar. Men jeg synes ikke det var så stor forskjell i dag, forteller trener Eirik Utheim.

– Men vi må opp noen hakk, og det er litt å jobbe med til neste kamp. Tatt i betraktning at Verdal er et bedre lag enn oss og spiller på heimebane, så er jeg stolt over gutta og at vi henger såpass med, sier treneren.SE OPPTAK AV HELE KAMPEN HER: