Har spredd glede i 110 år

Hornmusikken i Bangsund blir aldri verdensmestere. Men hvem bryr seg vel om det når de har det så vanvittig artig?

TAKK: Kine Westvik, Amanda Kamara og Heidi Berger synger «Thank you for the music» mens dirigent Arve Dahl som vanlig sørger for at det svinger av korpset. 

KOSTE SEG: Julia (5) skaffet seg den aller beste plassen under ekstranummeret. 

arkiv

BANGSUND: – Jeg har dirigert dette korpset i 26 år nå, og vært med i 44 år. Og jeg har ikke tenkt å gi meg ennå, sier dirigent Arve Dahl like etter at han lar ledet korpset sitt gjennom jubileumskonserten.

– Og jeg holder på med dette fordig det er morog. Det er også grunnen til at folk fra byen vil spille med oss. Vi blir aldri verdensmestere. Men det er ingen som har det så artig som oss, legger han til.

Og de godt over hundre som hadde møtt fram for å få med seg konserten lørdag så i alle fall til å kose seg den halvannen timens konserten varte.

Og da alle trodde det var over, ba konferansieren lydmannen om å «skru opp litt lyd kanskje» dro korps, gjesteartister og publikum til med «Hyldningssang til Bangsun Hornmusikk».

En som så ut til å like den, var Julia (5) som krøp helt fra til scenen og satte seg foran mor Kine Westvik som ledet allsangen sammen med Amanda Kamara og Petter V. Fjerdingen.

Og femåringens dom over konserten hun hadde reist helt fra Rørvik for å se:

– Artig!