Fra rektor i Grong til rektor i Namsos?

Grete Mo har fått tilbud om stillinga som rektor på Namsos ungdomsskole.

NY REKTOR: Grete Mo har fått tilbudet om rektorstillinga på Namsos ungdomsskole. 

BANGSUND SKOLE: Arne Bratberg fra Namdalseid er tilbudt jobben som rektor på Bangsund. 

arkiv

NAMSOS: Tirsdag ble det klart at rektor på Grong barne- og ungdomsskole, Grete Mo, har fått tilbudet om stillinga som rektor på Namsos ungdomsskole. Men om hun takker ja til stillinga er hun fortsatt usikker på.

– Jeg har ikke bestemt meg enda ettersom jeg fikk vite det mandag. Jeg har det jo bra der jeg er nå, så det er noen forhold som må på plass. Jeg skal blant annet møte i Grong og i Namsos de nærmeste dagene, sier Mo.

Jobbet i Namsos før

Hun var en av fem søkere. De fire andre søkerne var Robert Althe, Slavisa Josifovic, Trine Oksdøl og Oskar Brynjarsson Risberg.

– Grunnen til at jeg søkte var at jeg er veldig interessert i stillinga i Namsos. Jeg har jobbet på Namsos ungdomsskole i seks år fra før. Det var vel fra 1997 til 2003, forteller hun.

Nåværende rektor på Grong barne- og ungdomsskole holder også på og tar utdanning, og skal vurdere hva som er best før hun tar en beslutning.

– Jeg er jo veldig gira på dette med skoleutvikling og at skolene må henge på lasset. Det har stor betydning for meg hvordan de forskjellige kommunene jobber opp mot skoleutvikling, sier hun.

Grete Moe har åtte dager fra hun fikk vite om tilbudet til en beslutning må tas.

Ny rektor på Bangsund

Det skal også ansettes ny rektor på Bangsund skole. Der har Arne Magnar Bratberg fra Namdalseid fått tilbud om rektorstillinga. Også han må i tenkeboksen før ei avgjørelse tas.

– Jeg kan nok ikke svare på om jeg takker ja til stillinga på nåværende tidspunkt. Jeg må nok tenke litt på det først, sier Bratberg.

Der var det totalt fire søkere på rektorstillinga. De tre andre søkerne var Robert Holen, Anita Iversen og Veronica Lie.

– Jeg har jo en fast jobb på Steinkjer videregående skole, en arbeidsplass jeg har vært på siden 1989. Så noe konkret svar har jeg ikke ennå, sier han.

Bratberg jobber som avdelingsleder på Steinkjer videregående skole og er varaordfører i Namdalseid kommune.