Violet Road med etterlengtet konsert i NTE Arena

Fyrte opp Namsos

Violet Road fikk virkelig varmen inn i kalde namdalskropper da de gjestet byen torsdag kveld. Og så toppet de det hele med en Åge-hyllest.

KONSERT: Violet Road fikk virkelig varmen inn i kalde namdalskropper da de gjestet byen torsdag kveld. 

Vokalist Kjetil Holmstad-Solberg koste seg i NTE Arena. 

arkiv

NAMSOS: – Dette er første låta vi spiller fra den plata i kveld. Og det er til ære for en vi setter høyt. Takk Åge!

Sånn introduserte gitarist Hallvard Rundberg og bassist Hogne Rundberg kveldens nest siste låt i NTE Arena torsdag kveld. Forholdet til Åge Aleksandersen er nært, og de er fan av hverandre.

Og hyllesten var ikke én låt, men en medley bestående av «Last Days In India» fra «Burning Up»-skiva «Peter Every And His Marching Band», samt «Dead Man Walking» fra debutalbumet «Violet Road».

– Har gledet oss

Applausen etterpå var ikke til å ta feil av. Dette var en kveld hvor både band og publikum storkoste seg i en sal som i det siste er veldig lite brukt til konserter.

Noe gitarist Hallvard Rundberg åpenbart synes man må gjøre noe med.

– Dette er første gang vi spiller i Namsos. Og det er noe vi har gledet oss veldig til. For vi har hørt så mye bra om denne arenaen fra musikere vi har møtt rundt i landet, sa han til et publikum som svarte med applaus.

Fikk opp farten

Noe det var mye av denne kvelden.

For band og publikum fant tonen i det bandet entret scenen med «In town to get you». Derfra steg stemninga jevnt og trutt fram til det midtveis i konserten kom følgende fra scenen:

– Vi kan ikke bare spille rolige låter, så la oss ta konserten til neste nivå!

Derfra og ut var det en fest av en konsert fram til de fire brødrene Rundberg og vokalist Kjetil Holmstad-Solberg takket for seg med «en nordnorsk tissepause».

Så fortsatte oppturen til nevnte Åge-hyllest, før det ebbet rolig ut med «Whiskey and Wine».