Pyroman løs på Sørlandet

Kommende ukes kinoprogram byr på både skrekk, drama og komedie.

Pyroman: Brannmannens sønn står ansvarlig for ei rekke branner i ei lita sørlandsbygd. 

Komedie: I «The Boss» møter vi Industrimagnaten Michelle Darnell (Melissa McCarthy). 

arkiv

KINORUNDEN


NAMSOS: Kinouka i Namsos starter allerede i dag. Da er det komedien «The Boss» som har norgespremiere.

Industrimagnaten Michelle Darnell (Melissa McCarthy) sendes i fengsel etter å ha blitt tatt på fersken i innsidehandel. Når hun slipper ut, prøver hun å gjenopprette imaget sitt, men alle de hun har tråkket på i fortida er ikke så villige til å tilgi.

Videre har den norske filmen «Pyromanen» norgespremiere i Namsos. En flamme fra en fyrstikk bryter det skjøre mørket i den stille bygda. På et lite og avsidesliggende sted tenner en pyroman sin første brann. Men større og farligere branner følger – og frykten brer seg.

«Pyromanen» handler om ei lita sørlandsbygd som mister uskylden da det viser seg at det er brannsjefens sønn som er ansvarlig for å ha terrorisert bygda med ei rekke branner.

Skrekkfilmen «Huset» er neste film på plakaten. «Huset» er en norsk spøkelsesfilm lagt til andre verdenskrig, der vi følger to tyske soldater med en norsk soldat til fange. Den skandinaviske vinteren kan være ugjestmild, men heldigvis dukker det opp et hus i isødet.

«Jungelboken» fortsetter på Namsos kino ut neste uke, mens «Eddie the Eagle» vises på seniorkino og «The Boss» vises på babykino.

I Grong viser de «Jungel- boka» og «Pyromanen» søndag.