Hoa-leir 2016

Lover «elektrisk» uke

Arrangørene av årets Hoa-leir satser på elektrisk stemning og rekorddeltakelse.

GLEDER SEG: Vegard Gravseth Stene (fra venstre), Kevin Skjærvik, Frida Bedsvaag og Marie Saugestad i ledergruppa for årets Hoa-leir håper på god påmelding.FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

NAMSOS: – Målet vårt er å lage «verdens beste uke» for deltakerne, og det har vi stor tro på at vi skal klare, sier Vegard Gravseth Stene, Kevin Skjærvik, Frida Bedsvaag og Marie Saugestad – som alle sitter i ledergruppa for årets Hoa-leir.

Håper på 300 deltakere

Tradisjon tro er det andreårselevene ved idrettslinja på Olav Duun videregående skole som står bak arrangementet, som i år gjennomføres tirsdag til fredag – 21.-24. juni.

– Vi har nå åpnet for påmelding på Hoa-leiren sine egne nettsider, og håper at så mange som mulig vil bli med på moroa. Vi satser høyt og har satt oss et mål om 250-300 deltakere, forteller Kevin Skjærvik.

Den tradisjonsrike leiren er åpen for barn mellom 6-12 år og gjennomføres i Kleppen like etter skoleslutt. Arrangører lover ei uke utenom det vanlige.

– Det er aktivitet som skal stå i fokus, men samtidig er dette en fin mulighet til å stifte nye bekjentskaper, fastslår Frida Bedsvaag og Marie Saugestad.

Ny Hoa-dans

Ledergruppa for årets Hoa-leir nevner både gruppeaktiviteter inne og ute, diverse utflukter og den store vannkrigen som noe av innholdet i årets leir.

– Også blir det mye dans, sier Vegard Gravseth Stene – som videre forteller at de i år har utarbeidet en helt ny Hoa-dans.

– Den går til låta «Elektrisk» av Marcus og Martinus, og vi tror dette blir veldig populært. Med bakgrunn i denne dansen, har vi bestemt oss for at «elektrisk» skal være et gjennomgående tema for årets leir, selv om vi ikke kan røpe alt innholdet enda, sier Gravseth Stene.

– Vi kan love en god del overraskelser under aktivitetsuka, forteller Kevin Skjærvik.

Skal besøke skolene

Andreårselevene får hjelp av førsteårselevene under gjennomføringa av Hoa-leiren, og i alt skal 40 ledere fordeles på de ulike gruppene med deltakere.

I tida framover blir det fokus på å bedrive markedsføring.

– Planen er å reise rundt på skolene i nærområdet for å fortelle om denne fantastiske leiren. Det håper vi skal bidra til at så mange som mulig blir med når arrangementet gjennomføres i juni, avslutter ledergjengen fra idrettslinja.