Nok en nedtur for Rørvik

Rørvik mangler fortsatt å ta en seier denne sesongen etter at helgas oppgjør på heimebane mot KIL/Hemne endte i nederlag.

UHELDIGE: Rørvik spilte en god kamp lørdag mot laget som topper avdelinga, KIL/Hemne, men klarte ikke å ta seieren. Med 3-1-seier til bortelaget, har Rørvik ennå ikke vunnet en kamp i sesongen. Her ser vi rødtrøyene, med Mats Ola Bergslid i front, i aksjon under helgas kamp. FOTO: BIRGER AARMO 

arkiv

RØRVIK: Alle gode ting var ikke tre for rødtrøyene da de tapte sin tredje kamp i helga. Laget de spilte mot har foreløpig vunnet alle sine tre kamper og plasserer seg foreløpig øverst på tabellen.

Til tross for to store sjanser fra rørvikherrene, var det bortelaget som satte første mål 16 minutter ut i kampen. Ni minutter før hvilen avanserte KIL/Hemne med nok ei scoring. De gikk dermed til pause med en tomålsledelse.

Men Rørvik nektet å gi seg, og klinket til med flere farlige skudd mot mål i andreomgangen, deriblant et skudd i tverrliggeren. Dessverre var ikke flaksen med dem denne kampen, og ingen av sjansene ga uttelling. I det 72. minutt ble det imidlertid straffe til Rørvik, hvor Kay Rune Edvardsen klarte å redusere KIL/Hemnes ledelse til 2-1.

KIL/Hemne fikk inn nok et mål i det 90. minutt, og ender kampen 3-1. Et resultat som ikke avspeilte kampen. Rørvik spilte godt og kunne fort ha vunnet, men de var preget av uflaks og upresise avslutninger.